Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Συχνές Ερωτήσεις

ΓΕΝΙΚΕΣ

Επιλέγετε από το κεντρικό μενού την κατηγορία που σας ενδιαφέρει. Μπορείτε να πλοηγηθείτε στις υποκατηγορίες μέχρι να φτάσετε σε μία λίστα προϊόντων. Τέλος, κάνετε κλικ πάνω στο προϊόν που σας ενδιαφέρει, ώστε να δείτε περισσότερες πληροφορίες. Εναλλακτικά μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα που θέλετε βάσει brand, επιλέγοντας την κεντρική κατηγορία BRANDS και να οδηγηθείτε στη σελίδα της μάρκας που σας ενδιαφέρει.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλώ να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 28210-41728 Δευτέρα – Παρασκευή ώρα 11:00-18:00.

Για να είστε από τους πρώτους που μαθαίνουν τα νέα μας και να ενημερώνεστε για εκπτώσεις και προσφορές που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter του Υοur Beauty Spot καταχωρώντας το e- mail σας στην φόρμα που βρίσκεται στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας.

Μέσα στη σελίδα του προϊόντος μπορείτε να επιλέξετε ♥ Προσθήκη στα αγαπημένα  και το προϊόν θα αποθηκευτεί στη Wishlist. Βασική προϋπόθεση να έχετε δημιουργήσει πρώτα λογαριασμό. Για να δείτε την λίστα με τα αγαπημένα προϊόντα σας, επιλέξτε την καρδιά που βρίσκεται στο πάνω δεξί μέρος της σελίδας με την ένδειξη ♥

Μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 28210-41728 ώστε να σας βοηθήσουμε και να σας κατατοπίσουμε στην επιλογή αγοράς των προϊόντων μας. Εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@yourbeautyspot.gr  και θα λάβετε απάντηση εντός 4 εργάσιμων ημερών.

Οι πληροφορίες που παρέχει ο χρήστης αναφορικά με προσωπικά του δεδομένα ή της παραγγελίας του, θεωρούνται από το yourbeautyspot.gr εμπιστευτικά και απόρρητα και γι’ αυτό δεσμεύεται ρητά για τη μη δημοσιοποίηση, ανταλλαγή, πώληση ή αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων και στοιχείων των πελατών του.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα μας Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.